Club kleuren

CTC de Flamingo's sponsor van zéér geslaagde T20 finaledag dames!

Zaterdag 2 juni vond op Groen-Geel in Wassenaar de jaarlijkse T20 finaledag van de dames plaats. Zoals bekend zijn damesleden sinds dit jaar ook van harte welkom bij de C.T.C. de Flamingo’s en aan deze oproep is flink gehoor gegeven: ruim 25 dames hebben zich enthousiast gemeld.
Omdat C.T.C. de Flamingo’s het meisjes- en damescricket ook daadwerkelijk een impuls wil geven, heeft zij aan deze finaledag, naast S.G.S. (die dit festijn sinds 2010 sponsort), ook een belangrijke sponsorbijdrage geleverd.
Het cricketfestijn startte om 10:00 uur op de Groen-Gele velden - die ternauwernood droog waren - met wedstrijden tussen VCC en Ajax en op het tweede veld Quick Haag tegen Rood en Wit. VCC en Quick Haag wonnen deze wedstrijden en maakten zich op voor de finale.
Om 13:00 uur speelde VRA tegen Excelsior en nam Groen-Geel het op tegen Hilkamp; deze wedstrijden werden door VRA en Groen-Geel winnend afgesloten.
Na een prachtige groepsfoto (zie hiernaast) begon om 16:00 uur de finale Quick Haag – VCC, die werkelijk bloedstollend spannend was! Een zeer leuke wedstrijd voor het in grote getale aanwezige publiek. Op de laatste bal (!) trok VCC de overwinning naar zich toe en werd zo voor het eerst in haar geschiedenis landkampioen T20!
Op het tweede veld wist Ajax de derde plaats te bemachtigen door Rood en Wit te verslaan.
Groen-Geel had flink uitgepakt met een uitgebreide lunch, een heerlijke bbq en bovendien een 25-koppige Jazzband uit Engeland: The Invicta Jazz Orchestra! Dat de weergoden meewerkten en het de hele dag droog bleef, hielp uiteraard ook mee aan de feestvreugde.
Het was een prachtige dag, waar C.T.C de Flamingo’s met veel plezier aan heeft bijgedragen!
Foto’s: Catch of the Day/Patrick de Leede).
Bekijk de foto's
FaceBook logo
LinkedIn logo
Instagram logo