Club kleuren

CTC Flamingo's Centenary

Op 28 juli 1921 werden de Flamingo's opgericht in London. Om dit heuglijke feit te vieren hebben wij, ondanks de coronabeperkingen, toch een mooi jubileumprogramma in elkaar weten te zetten. 

De Vogel zal begin mei bij u op de deurmat vallen, en de ALV zal dit jaar als online vergadering plaatsvinden op 18 mei. U ontvangt hiervoor nog een aparte uitnodiging.

Het jubileumboek is naar verwachting half juni klaar. Eind mei hoort u van ons waar wij het eerste exemplaar officieel zullen uitreiken. U krijgt ook nog bericht waar en wanneer het boek voor u klaarligt. 

Op 10 juli wordt de Greet, Meet & Play Flamingo Cup gehouden op Rood en Wit, en
dat is dit keer een evenement voor de hele familie! Er zullen twee wedstrijden gespeeld worden: een familiewedstrijd voor ouders met hun kids én een wedstrijd tussen "Flamingo Golden Oldies" en de veteranen van Rood en Wit. Dus een "happy mini cricketfestival" voor jong en oud, met een barbecue, gezellig samen genieten van cricket en hopelijk prachtig weer. U kunt zich opgeven bij:
- Feiko Kloppenburg, e-mail: voor de familiewedstrijd
- Klaas Kout, e-mail: voor de Golden Oldies wedstrijd

Het Flamingo Jeugdkamp & FJT zal gehouden worden van 26 t/m 30 juli op HCC.

Tijdens het jeugdkamp, op woensdag 28 juli, organiseren wij een borrel op HCC om de oprichting van de Flamingo's te vieren. 

Het cricketfestival dat eind juni zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar begin augustus (datum wordt nog bevestigd) op VRA. We hopen dat tegen die tijd onze gasten van de MCC, de Free Foresters en de Leprechauns weer zonder coronarestricties kunnen reizen.

De Country House Centenary Tour naar Engeland is van 4-12 september.
Naast de A-tour spelers en golfers zullen dit jaar voor het eerst in de geschiedenis ook Flamingo dames mee op tour gaan.
U bent van harte welkom om als tourist aan te sluiten; informatie over de tour vindt u in de presentatie via de button onderaan deze mail. Deze informatie zal binnenkort ook op de website te vinden zijn.

De MCC Golf Society Tour naar Nederland, die gepland stond in mei, is (in verband
met de nog steeds geldende coronamaatregelen) verplaatst naar: 26 september t/m 1 oktober 2021. Maar zo lang hoeven de Flamingo golfers niet te wachten; er is voor hen ook een mooi wedstrijdprogramma samengesteld. Hierover volgt binnenkort een apart bericht van de golfcommissie, maar u kunt de volgende data alvast reserveren in uw agenda:

  • 1 juli: Cricket meets Golf
  • 13 augustus: Jubileumeditie OAS & Batavieren
  • 15 en/of 16 oktober: de Onderlinge

Met sportieve groet, mede namens het Bestuur en de Centenary commissie,
 
Wulf van Alkemade
Voorzitter

Flamingo's jubileum Country House Centenary tour 2021

FaceBook logo
LinkedIn logo
Instagram logo