Club kleuren

Flamingo leden ontvangen lintje

Honorair lid Marc Asselbergs en Flamingo lid Jos Heggelman hebben vandaag de Koninklijke onderscheiding ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ ontvangen. 

Marc Asselbergs was voorzitter van de Flamingo's van 2004 - 2007 waarna hij van 2006 - 2012 ook voorzitter van de KNCB is geweest. Hiernaast heeft Marc een belangrijke rol gekend in de oogzorgwereld. Hij was o.a. 18 jaar bestuurslid van de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven) waarvan 11 jaar als voorzitter. Bij zijn afscheid in 2018 werd hij bij deze brancheorganisatie ook tot erelid benoemd.

Jos Heggelman, flamingolid sinds 2008, kreeg eveneens een lintje en werd ook Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze supervrijwilliger van de KNCB én zijn cricketvereniging Excelsior’20 in Schiedam kreeg de onderscheiding niet alleen voor al zijn vrijwilligerswerk voor de Nederlandse cricketwereld, maar ook voor zijn fantastische werk op maatschappelijk gebied. "Zo verdiend!”, aldus Excelsior’20-voorzitter Luuk van Troost in een trots Twitter-bericht. 

De Flamingo's feliciteert beide heren van harte met deze welverdiende onderscheiding!

FaceBook logo
LinkedIn logo
Instagram logo