Club kleuren

Flamingo Toernooien 2016

Hierbij willen wij u graag informeren over het Flamingo Jeugdtoernooi 2016, met een nieuwe aanpak van stedenteams, net zoals we speelden van 1925 tot 1935!

De reden dat we hiervoor gekozen hebben is omdat er toch al steeds meer combinatieteams komen, en we op deze manier leuke en sterke teams kunnen formeren, wat jeugdcricket op hoog niveau kan opleveren. Elk team zal een coach krijgen en de beschikbare spelers (t/m 19 jaar) worden eerlijk verdeeld binnen de steden, zodat we vele spannende wedstrijden zullen hebben.

De technische leiding is in handen van Tim de Leede en Paul Jan Bakker, onder algemene leiding van Jeroen Smits en de organisatie is in samenwerking met de KNCB, Marike Dickmann, en namens de Flamingo's Jaap Dickmann. Tot ons genoegen hebben wij Excelsior bereid gevonden om hun 3 velden beschikbaar te stellen op donderdag 18 augustus en vrijdag 19 augustus.

De voorrondes, halve finales en finale zullen tussen 10.00 uur en 20.00 uur worden gespeeld, en we gaan ervan uit dat velen uit de cricketwereld op deze nieuwe aanpak afkomen! Op dezelfde data wordt het FAST voor de U14 jeugd gespeeld, ook op Excelsior. Voor het FAST wordt de oude aanpak gebruikt!

Tot langs de cricketvelden.

FaceBook logo
LinkedIn logo
Instagram logo