Club kleuren

Flamingo Cricket Festival

Wedstrijd 1 

Hier waren we dan de flamingo’s mochten weer gaan cricketen op de mooiste veld van Nederland, voor de eerste wedstrijd van de flamingo cricket dagen tegen de Ierse ploeg Leprechauns.

Na een gewonnen toss koos captain  Musa om eerst te gaan batten. Matt Smit en Matt Lake opende de batting. Matt Lake was de eerste die uit ging. En broer Nick Smit kwam Matt Smit gezelschap geven. Zij samen hadden een geweldige partnership gemaakt van 130 runs. Matt die uit ging voor 36 runs. Een overtje later was ook Nick uit die een geweldige 84 had gemaakt. Rahil Ahmed (41) was de enige batsman die nog een goeie innings kon spelen. Waarmee de flamingo’s toch nog op een mooie score zijn beëindigd van 250 runs na 39 overs gebat.

De bowling attack van de flamingo’s zag er heel sterk uit. Met Qurijn Gunning en Hidde Overdijk die de bowling openden. En beide hadden heel erg goed en zuinig gebowld. De 3 spinners bowlden ook geweldig met Clayton die 2 wickets had, Jeandru ook 2 wickets, en Musa 1 wicket. Hidde had lekker nog 2 wickets meegenomen. En bowlde de Laprechauns uit voor 170 runs zo eindigde de eerste wedstrijd waarin de flamingo’s succesvol waren.

Wedstrijd 3 

Vandaag is de laatste wedstrijd tegen de Nederland O19. 
Na weer een gewonnen toss koos Musa weer om eerst te gaan batten. 

Bryce Street en Musa openden de batting en Bryce die al heel vroeg uit ging. Musa die een snelle 22 maakte. Nog een aantal een goeie innings van Jeandru (19), Matt Hay (25), en topscorer Qurijn gunning met 26 runs. Waarmee de flamingo’s een totaal van 150 runs hebben gemaakt in 30 overs.

De Dutch lions begonnen shaky met de bat in handen waar ze ook Vikram Singh heel snel hadden verloren, met Hidde die weer een vroege wicket kon pakken. Qurijn bowlde ook een geweldige openingspel. Maar het waren Shirase en Stijn die allebei half centuries hadden gemaakt en hun team naar de winst konden brengen. Een paar hele zuinige bowling spells van o.a. Shariz, Hidde, en Olivier Elenbaas waren net niet genoeg om de jeugd van Nederland tegen te houden.
 

Bekijk de foto's
FaceBook logo
LinkedIn logo
Instagram logo